log in

OS X and 16e

Message boards : Questions/Problems/Bugs : OS X and 16e
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
cineon_lut [BlackOps]

Send message
Joined: 2 Dec 13
Posts: 4
Credit: 42,944,920
RAC: 13,776
Message 1500 - Posted: 10 Mar 2015, 6:11:14 UTC

Trying to run 16e on some Xeon powered Mac Pros. on 10.7 they fail immediately with 16e. I ran these last in the first Need for Speed Boinc challenge, and they ran fine. Anyone else find this issue? I have an i7 powered Mac Mini running 10.9 and 16e runs fine.
ID: 1500 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
cineon_lut [BlackOps]

Send message
Joined: 2 Dec 13
Posts: 4
Credit: 42,944,920
RAC: 13,776
Message 1501 - Posted: 11 Mar 2015, 2:09:46 UTC - in response to Message 1500.  

UPDATE: This is 16e v5. Last time I ran it was just 16e. The v5 fails on OSX 10.7.
ID: 1501 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
cineon_lut [BlackOps]

Send message
Joined: 2 Dec 13
Posts: 4
Credit: 42,944,920
RAC: 13,776
Message 1502 - Posted: 11 Mar 2015, 18:26:19 UTC

Stderr output

<core_client_version>7.4.36</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
process got signal 11
</message>
<stderr_txt>

</stderr_txt>
]]>
ID: 1502 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Carlos Pinho [TSBTs Pirate]
Volunteer moderator

Send message
Joined: 26 Sep 09
Posts: 168
Credit: 7,788,629
RAC: 433
Message 1503 - Posted: 11 Mar 2015, 19:24:37 UTC

Awaiting for a reply about this issue.
ID: 1503 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
cineon_lut [BlackOps]

Send message
Joined: 2 Dec 13
Posts: 4
Credit: 42,944,920
RAC: 13,776
Message 1504 - Posted: 12 Mar 2015, 1:12:25 UTC - in response to Message 1503.  

Thanks!!
ID: 1504 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Questions/Problems/Bugs : OS X and 16e


Home | My Account | Message Boards