log in

GC_9_257 WU errors?

Message boards : Questions/Problems/Bugs : GC_9_257 WU errors?
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile Mumps [MM]
Avatar

Send message
Joined: 12 Sep 09
Posts: 3
Credit: 120,992,757
RAC: 0
Message 1436 - Posted: 8 Oct 2014, 1:22:00 UTC
Last modified: 8 Oct 2014, 1:24:15 UTC

Looks like the 14e batch of WU's starting with GC_9_257 are all broken. None of my Linux systems have successfully run one of them. Is this something unique to the Linux app? Or maybe just my hosts? :)

I'm guessing it's the WU's. :)
http://escatter11.fullerton.edu/nfs/workunit.php?wuid=33795303
ID: 1436 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Carlos Pinho [TSBTs Pirate]
Volunteer moderator

Send message
Joined: 26 Sep 09
Posts: 177
Credit: 7,788,805
RAC: 9
Message 1437 - Posted: 8 Oct 2014, 20:38:38 UTC

Admin warned.
ID: 1437 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Blurf

Send message
Joined: 13 Dec 10
Posts: 3
Credit: 583,124
RAC: 0
Message 1439 - Posted: 10 Oct 2014, 21:15:34 UTC

Any update please?
ID: 1439 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Carlos Pinho [TSBTs Pirate]
Volunteer moderator

Send message
Joined: 26 Sep 09
Posts: 177
Credit: 7,788,805
RAC: 9
Message 1446 - Posted: 19 Oct 2014, 18:19:47 UTC

The value of c0 in the .poly file was -1, where it should be +1. New batch of work is already queued (GC_9_257b). Problem fixed.
Thank you all.

Carlos
ID: 1446 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Questions/Problems/Bugs : GC_9_257 WU errors?


Home | My Account | Message Boards